سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بِسْمِ اللّهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحیمْ 

 

امام علی‏علیه السلام :
شَیئانِ لایَعرِفُ فَضلَهُما إلاّ مَن فَقَدَهُما : الشَّبابُ وَ العافِیَةُ
دو نعمت است که ارزش آن‏ها را نمی‏داند ، مگر کسی که آن‏ها را از دست داده باشد : جوانی و تندرستی
غرر الحکم و درر الکلم ، ح 5764 .
 
 

حضرت علی اکبر (ع) در کلام امام خمینی (ره)

حضرت امام خمینی (قدس سره) در درس اخلاقشان فرمودند: تمام مدایح و گفتار اهل بیت (علیهم السلام) خصوصاً حضرت اباعبدالله (علیه السلام) در مورد حضرت علی اکبر (علیه السلام) حاکی از این است که اگر علی اکبر (علیه السلام) در کربلا به شهادت نمی رسید، خود، امام « مفترض الطاعه » می بود. ( یعنی امامی که اطاعت او واجب است) . در این مختصر بهتر است به یک نمونه از کرامات ایشان بپردازیم:
فردی به نام حاج عبدعون، برادرش را که به مرض سختی دچار شده بود نزد حافظ الصحه، یکی از سه پزشک معروف کربلا می برد. پس از چند ماه معالجه سودی نمی کند و هر روز حال او بدتر می شود عبدعون نزد پزشک می رود و سخنان زشتی به او می گوید و خطاب می کند که:اسمت خیلی بزرگ است ولی از معالجه تو سودی ندیدیم. بعد بدون خداحافظی می رود. ولی بر خلاف انتظار از آن روز به بعد حال برادرش بهتر می شود و یک دفعه شفا می یابد. نزد حافظ الصحه می رود و عذر خواهی می کند.
طبیب می گوید: بنشین تا برایت بگویم. من بعد از سخنان تو خیلی دل شکسته شدم. ظهر، هنگام ادای نماز به حضرت علی اکبر (علیه السلام) متوسل شدم و عرض کردم ای نور چشم حسین (علیه السلام) تو را به حق پدرت قسم می دهم که شفای این مریض را از خدا بخواه. دیدی چگونه به من توهین کرد؟ بسیار گریه کردم. همان شب در خواب خدمت آقا علی اکبر (علیه السلام) شرف یاب شدم عرض ادب کردم و همان مطلب را تکرار کردم. فرمودند: من شفای آن مریض را از خدا خواستم و از هاتفی شنیدم که « این مریض مردنی است و تا نه روز دیگر میمیرد ولی به برکت دعا و شفاعت شما خدا با شفای او سی سال به عمرش افزوده است و از همین ساعت او را شفا دادیم.» آن مرد سی سال دیگر عمر کرد و در هفتاد سالگی در گذشت. وصیت کرد پیکرش را پایین پای حضرت علی اکبر (علیه السلام) دفن کنند. (نویسنده: سید محمد رضا حسینی)

حضرت علی اکبر(علیه السلام) از عالی ترین الگوها و بهترین سرمشقها برای جوانان مؤمن و پاکدامن می باشد.جوانان عصر ما می توانند خصلت های والا وبلند و اوصاف شایسته آن حضرت – از جمله : عفت ، پاکدامنی، ایثار، ادب ،وقار ، سخاوت ، شجاعت ،مطیع امام زمان عصر خود بودن و کمک به  مظلومان – را از سرور خوبان گرفته و نسخه عملی زندگی خویش قرار دهند و با پناه آوردن به بارگاه ربانی او،از تمام ناپاکی ها دست شسته ،از دامان رهبران شیطان رمیده و به سوی خداوند عالم عروج نمایند.

 حضرت علی اکبر(علیه السلام) الگویی برای نسل جوان امروز:

حضرت علی اکبر(علیه السلام) تمام هستی پدر مظلومشان بودند ، این مطلب را می توان از جمله معروف امام حسین (علیه السلام) هنگامیکه بر سر نعش جوانش رسید دریافت کرد که فرمود :«عَلَی الدُنیا بَعدکَ العَفَا».بعد از تو خاک بر سر دنیا.خوشا بحال جوانی که امام زمان دوران وی از او راضی باشد و اینچنین از غم فراقش ناراحت شود.

لذا جوان مؤمن امروز هم باید خود را به مقامی مثل حضرت علی اکبر(علیه السلام) برساند که مطیع محض نسبت به امام زمان خود باشد وباید در دوران غیبت کبری این نوع اطاعت را داشته باشد.

حضرت علی اکبر(علیه السلام) با توجه به اینکه مربیانی از اهل بیت (علیه السلام) در کنار او بودند ، در مسائل روز جامعه در ابعاد سیاسی ،فرهنگی ،اجتماعی و موضع گیری خاص خود منطبق با روش و سیره امام زمان خود بوده و این نشان از درایت و معلومات ایشان دارد. در اکثر کتب رجالی نام حضرت علی اکبر(علیه السلام) از جمله موثق ترین راویان حدیث نقل شده است. جوان امروز هم باید در ارتقای بصیرت و بینش و معلومات و تخصص های لازم خود بکوشد و باید در کنار ولی زمان باشد و بستر سازی زمینه ظهور را فراهم آورد نه اینکه با انحراف خود و وارد کردن آسیب های دینی ،غیبت را طولانی تر کند.

 

ما مست علوفه ایم، مردن بهتر / بی برگ و شکوفه ایم، مردن بهتر

از غیبت طولانی تان شد معلوم / ما مردم کوفه ایم، مردن بهتر . . .

اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

التماس دعا






تاریخ : یکشنبه 93/3/18 | 9:32 عصر | نویسنده : نوکران آقاعلی اصغر(ع) | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.